Why?

I know in my dreams

A nice little girl

Alas she can’t cry

<b>Why?</b>



Her face is just screams

Her mouth only swirl

<b>Why?</b>

Because she can’t cry



All her being seems

A terrible burl

<b>Why?</b>

Because she can’t cry



I know in my dreams

A nice little girl

Alas she can’t cry

<b>Why?</b>

<b>

Why?

Why?

Why?</b>

Ecrit par Franny
Tous droits réservés ©